• Stap 1

  Jij!

  Het begint met jou! Iets in jou voelt de drang om met een coach te gaan werken. Je hoeft nog niet precies onder woorden te kunnen brengen waarvoor of waarom.

 • Stap 2

  Gratis kennismaken

  We ontmoeten elkaar vrijblijvend en staan stil bij jouw vragen en wensen.

  Stap 2

 • Stap 3

  Plan van aanpak

  Iedereen is anders. Op basis van ons kennismakingsgesprek ontvang jij een door mij op maat gemaakt voorstel voor een persoonlijk coachingstraject.

 • Stap 4

  Maatwerk coachtraject

  Elk traject is persoonlijk samengesteld, maar bevat wel een aantal vaste elementen. Zo beginnen we altijd met het maken van een kernwaardenkompas en bijbehorend anker. Ik leg je uit hoe dit werkt en begeleid je hierbij. Daarnaast ontvangt elke coachee of cliënt een notitieblok wat tijdens het traject gebruikt kan worden. Het aantal sessies varieert en is helemaal afhankelijk van jouw vraag en behoefte. Meestal bestaat een traject uit minimaal 3 sessies.

  De frequentie van de afspraken is afhankelijk van jouw vraag en situatie maar meestal raad ik het aan om eens in de week of eens in de twee weken een sessie in te plannen. De locatie van de afspraken is flexibel. Ik werk door heel het land. Mijn praktijk aan huis is een heel geschikte locatie, maar ik kan ook bij jou thuis komen of we kunnen sommige afspraken in het bos, de natuur of via Skype of Zoom inrichten. Meer weten? Lees verder op de pagina ‘Maatwerk coachtraject‘.

  Stap 4

 • Stap 5

  Coachsessie

  Wat gaan we dan doen tijdens zo’n afspraak? Tijdens de sessies maak ik gebruik van verschillende methodieken en opdrachten. Bijvoorbeeld het Walt Disney model, de Niveaus van Bateson, Kernwaarden en kwadranten, The Work, Haptonomie, ontspanningsoefeningen, schrijfopdrachten, wandelen en nog veel meer. Ben je benieuwd naar wat Haptonomie is en hoe ik ermee werk? Lees meer op de pagina ‘Haptonomie‘.

Coaching via je werkgever?

Vraag je werkgever of je in aanmerking komt om je coachingstraject te financieren vanuit je persoonlijk ontwikkelbudget (POB), opleidingsbudget, of vraag je bedrijfsarts welke coachingsmogelijkheden er zijn. Als jouw werkgever betaalt, dan gelden zakelijke tarieven. Neem even contact met me op als je hierin geïnteresseerd bent!

Ben je student?

Op vertoon van je collegekaart krijg je 25% korting.

Budget

In overleg is het altijd mogelijk het tarief aan te passen aan jouw financiële situatie. Neem even contact met mij op om te kijken of je hiervoor in aanmerking komt.

Annulering

Tot 24 uur voor de afspraak is kosteloos afzeggen of verschuiven mogelijk. Daarna worden de volledige kosten van de afspraak in rekening gebracht.

De achtertuin van Neeltje de Quaij Coaching