Ik ben Neeltje (Den Bosch, 1989) en samen met mijn partner Joost en hond Freddie woon ik in Zuid Friesland. In juni 2018 hebben wij ons appartement in Amsterdam verkocht en zijn we verhuisd naar een oude boerderij aan de rivier de Tjonger om deze rigoureus te verbouwen. Aangezien wij in Friesland zijn opgegroeid zijn we teruggekomen naar een voor ons vertrouwde omgeving en cultuur. Om op deze prachtige plek te wonen tussen het water, riet en grasland is voor ons een droom die uitkomt.

Maar voordat je een droom kunt laten uitkomen, is het van belang te weten wat je droom daadwerkelijk is. Het achterhalen van mijn dromen is gepaard gegaan met een periode van zelfreflectie. Na mijn universitaire studies kunstgeschiedenis en journalistiek ging ik aan het werk op de communicatie afdeling van een culturele organisatie. Op mijn CV een logisch ogende stap maar voor mij als persoon bleek het minder gepast. Na twee jaar lukte het me nog steeds niet te genieten van mijn werk en het leven wat ik daardoor leidde. Tijd voor verandering.

Het leven als leermeester

Verandering gaat gepaard met ontwikkeling, en ontwikkeling gaat gepaard met vallen en opstaan. Ik ervaar mijn eigen leven daarbij als mijn grootste leermeester. Door steeds beter te zien wat voor lessen mijn leven me probeert te leren, blijf ik innerlijk groeien. Via mijn eigen groeiproces ben ik erachter gekomen hoe zeer ik voldoening haal uit persoonlijk ontwikkeling, niet alleen voor mijzelf maar ook wanneer ik anderen begeleid bij hun proces.

Opleidingen

Via ICM Opleidingen en trainingen heb ik een NOBCO geaccrediteerde opleiding gevolgd van waaruit ik mijn praktijk ben gestart. Naast deze opleiding ontwikkel ik mij constant door kennis te maken met nieuwe invloeden, methodes en technieken. Op dit moment volg ik de opleiding Haptonomie aan de Academie voor Haptonomie te Doorn.

 
Kom thuis
Kom thuis