Naast mijn eigen praktijk, ben ik als coach ook werkzaam voor Academy Coaching. Vanuit Academy Coaching begeleid ik – samen met de andere coaches en trainers – Young professionals.

Sinds 2009 zet Academy Coaching zich in voor persoonlijke, professionele en carrière ontwikkeling van (hoog opgeleide) HBO/WO’ers. Dit alles vanuit het idee om hen in de eerste 10-15 jaar van hun carrière een duurzame ontwikkeling te bieden. Het maakt niet uit of het gaat om een persoonlijke ontwikkelvraag of bijvoorbeeld een loopbaanvraag; Academy Coaching werkt altijd op maat. Deze pakketten zijn al in te zetten vanaf 1 persoon en op te schalen naar grote groepen van wel 100 Young professionals tegelijk. Naast het begeleiden van young professionals zijn we gespecialiseerd in coassistenten en AIOS bij zorginstellingen.

Academy Coaching heeft een specifieke werkwijze: bij de start van alle begeleiding wordt eerst gemeten waar de Young professional nu staat. Daarvoor worden één of meerdere (online)scans ingevuld. Daarna start de coaching in een mix van online en offline te begeleiding. Hierdoor zijn onze trajecten heel efficiënt en effectief. Het individuele traject, dat bij ons een leergang heet, bestaat naast Skype/chat gemiddeld uit 4 tot 6 face-to-face sessies.

Ik ben zowel werkzaam voor opdrachtgevers (met name in Noord Nederland) als vanuit de flexlocatie in Zwolle en het kantoor in Utrecht.

Geïnteresseerd? Lees hier meer over wat ik voor Academy Coaching doe.

Academy Coaching