Na de kennismaking stel ik een op jou persoonlijk afgestemd plan van aanpak op. Daarin staat een samenvatting van onze kennismaking, jouw vragen en de manier waarop ik denk dat jij het beste resultaat behaalt. Het maatwerk coachtraject varieert van 3 tot 8 sessies (afspraken). De frequentie van de sessies bepalen we in gezamenlijk overleg en is afhankelijk van jouw vraag en doelstelling.

Ik coach door heel Nederland (ook op locatie) maar de meeste mensen komen graag bij mij thuis vanwege de unieke en geschikte plek.

Een coaching-sessie bij mij bestaat uit gesprekken, werken met de logische niveaus van Bateson of het Walt Disney model, Haptonomie, bezig zijn met The Work van Byron Katie, wandelingen maken, lichaamsgerichte oefeningen, aandacht voor jezelf door middel van ontspanningsopdrachten en nog veel meer. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt en wat werkt.

Een sessie duurt bij mij vaak 1,5 tot 2 uur. Dit is vrij lang maar ik neem graag uitgebreid de tijd voor jou. Op die manier kunnen we voldoende stil staan bij wat er op dat moment speelt én hebben we ruimte om te werken aan jouw doelstellingen volgens het plan van aanpak.

Elke coachee of cliënt ontvangt van mij een speciaal notitieblok waar je gedurende jouw traject aantekeningen in kunt maken. Sommigen gebruiken het als dagboek of maken er tekeningen in. Met behulp hiervan leg je jouw ontwikkelingen en inzichten vast en heb je altijd een mooi aandenken aan jouw coachtraject.

Maatwerk coachingtraject